Vlagtwedder Landbouwbeurs 2013

 

Ook dit jaar staan we met een stand op de Vlagtwedder Landbouwbeurs, dit jaar gehouden op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli.

Aansluitend op het beursthema Rendabel, efficiënt en duurzaam ondernemen”, presenteren wij enkele interessante producten die volop inspelen op dit thema. Naast onze producten om de bodemvruchtbaarheid en de organische mestkwaliteit te verbeteren kunnen wij door middel van onze voerconcepten het antibiotica gebruik terug dringen en de weerstand/immuniteit van de veestapel verbeteren.

Tevens staan wij op de beurs met verschillende nieuwe producten. Zo hebben wij de nieuwe Rumiadd mineralen en mineralenemmers in ons assortiment opgenomen. Rumiadd is een bedrijf met veel kennis en heeft naast een uitgebreide standaard mineralen assortiment ook de mogelijkheid voor het maken van mineralen op maat. Ook de Denkavit kalvermelken zitten sinds kort in ons assortiment, en zullen op de beurs worden getoond.

Voor de ligboxen presenteren we de lava 3 ligboxenstrooisel, goed voor 1. De boxen, 2. De mest, 3. De bodem. Dit product kan in combinatie met zaagsel worden gestrooid, maar sinds kort zijn er ook kant en klare zakken verkrijgbaar (50% 1e klas zaagsel - 50% lava 3).

Ook de kunstmest “blends” zijn zeer actueel. Strooien waar de grond en de plant behoefte aan heeft! Dit om gerichter te bemesten en zo de steeds krapper wordende bemestingsnormen optimaal te benutten.

Verder zullen we onze producten en voerconcepten volop toelichten om ervoor te zorgen dat de natuurlijke kringloop van voedingsstoffen en mineralen wordt verbeterd.

Wij hopen u tijdens één van deze dagen te mogen begroeten. U kunt ons vinden op stand nummer 96 (veeplaza) op het buitenterrein.

De openingstijden voor de beurs zijn als volgt:

-       Vrijdag           van 13.00 tot 22.00 uur.

-       Zaterdag       van 11.00 tot 20.00 uur.

-       Zondag         van 11.00 tot 18.00 uur.