MESTSTOFFEN - KUNSTMEST

Eckhardt beschikt over een afhaaldepot voor kunstmest. Vrijwel alle kunstmeststoffen zijn leverbaar. De meststoffen zijn per 600 kg af te halen en worden ter plekke geladen. Rechtstreekse levering van kunstmeststoffen is uiteraard ook mogelijk.

Tevens kan er een kunstmest blend speciaal voor u op maat gemaakt worden. Hierbij wordt een berekening gemaakt op basis van uw wensen. Hierbij is het wenselijk een bemestingsplan, grondanalyse en/of kuilanalyse (veehouderij) te hebben om het zo optimaal mogelijk te kunnen berekenen. Hierbij kan naast N, P, K, Mg, Na, So3, Ca ook de verschillende spoorelementen (koper, kobalt, selenium, borium, mangaan, zink) worden meegenomen zodat alles in 1 werkgang kan worden gestrooid. Met de insteek een zo evenwichtig mogelijke balans in de bodem te creeren, om zo een goede opbrengst te behalen.

De kunstmeststoffen en blends kunnen zowel in bigbag als franco in de silo worden geleverd.

Tevens kunnen we verschillende vloeibare bladmeststoffen leveren.

Belt u gerust voor een vrijblijvende prijsopgave.

Ook zijn er verschillende meststoffen in 25 kilo zakken voor de particuliere/hobby sector. Denk hierbij aan stikstof, kali, trippelsuper/fosfaat, kieseriet, mengmest, korrelkalk en koemestkorrels, maar bijvoorbeeld ook Humus Aktiv en de zeeschelpenkalk. Dit alles is allemaal op voorraad aanwezig.